Concurs de fotografia nadalenca

Aquest any la pandèmia ha causat el canvi de model de la Festa de Nadal de l’Escola Oficial d’Idiomes. No obstant, des de l’Escola Oficial d’Idiomes hem volgut organitzar un Concurs de Fotografia Nadalenca amb les següents condicions:

  1. Fes una foto de la teva casa decorada de Nadal, o
  2. Fes-te una foto amb una disfressa de Nadal, o
  3. Fes-li una foto a un plat nadalenc cuinat per tu mateix

Només ens podeu enviar 1 foto per alumne (de qualsevol categoria) al següent correu: participacio@eoiamposta.cat

Important! Heu d’incloure al correu, el vostre nom, idioma, nivell i grup.

Des de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Amposta publicarem les vostres fotos al nostre Instagram (una única foto i publicació per alumne), juntament amb el vostre nom, idioma, nivell i grup, per tal que tothom les pugui veure i posar el seu “like”. Recordeu que ens podeu seguir al compte d’Instagram: eoiamposta i us animem també a que inviteu a les vostres amistats a seguir-nos i posar-vos “likes”!

Els 3 alumnes amb més “likes” a la seva foto, guanyaran 3 magnífics premis (1r, 2n i 3r premi). El concurs es tancarà el dilluns dia 21 de desembre a les 16.00 h i farem el recompte de “likes”.

El mateix dilluns dia 21 de desembre, a les 18.00 h, realitzarem una videoconferència amb tota l’escola i anunciarem els premiats. Només els guanyadors, si és el cas que podeu i si sou a temps, podreu venir a l’escola presencialment a recollir els premis. Després dels premis, cantarem cançons de Nadal en anglès i francès!