Imprimeix

On som?

La ubicació actual, mentre esperem que el Departament d'Educació ens doti d'un edifici propi, és a les dependències de l'IES Ramon Berenguer IV, al carrer Mestre Suñer, 1-37.

Imprimeix

Qui som?

Què són les Escoles Oficials d'Idiomes?

quisomLes Escoles Oficials d'Idiomes (EOI) són centres públics, no universitaris, d'ensenyament d'idiomes moderns, que imparteixen els ensenyaments especialitzats regulats per la LOE.

Les Escoles Oficials d'Idiomes també gestionen les certificacions acadèmiques corresponents a aquests ensenyaments especialitzats. Aquestes certificacions són reconegudes arreu de l'Estat espanyol, són les úniques oficials i es poden obtenir tant en convocatòria oficial com en convocatòria lliure.

Imprimeix

Història

històriaLa ciutat d'Amposta s'erigeix com un dels principals nuclis comercials de les Terres de l'Ebre. La seva situació actual la converteix en un important nucli d'activitat econòmica de rellevant importància. En aquest sentit, en els darrers anys hem pogut copsar un gradual i constant augment de la indústria i el comerç, que ha vingut acompanyat també d'un considerable augment de la població.

Imprimeix

Dades del centre

postal

Mestre Suñer 1-37 (IES Ramón Berenguer IV)

43870 Amposta

tel 977 70 15 56 / 977 70 25 04
fax 977 70 32 58
email Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
web www.eoiamposta.cat