Imprimeix

Evacuació

Normes del pla d'evacuaciópuerta-corredera-cortafuegos-con-via-de-evacuacion-254853

Planell general del centre

Vídeo pautes evacuació

Recordeu en cas d'evacuació

  • Si detecteu un incendi aviseu immediatament el Parc de Bombers i el Centre Receptor d’Alarmes de la Policia Local d'Amposta.
  • S'utilitzaran les sortides habituals de l'edifici i les d'emergència. No es consideren sortides les finestres, portes de terrasses, patis interiors, etc.
  • No s'han d'usar ni els ascensors ni els muntacàrregues.
  • Quan sentiu el senyal d'alarma (intermitent i constant) deixeu el que estigueu fent, sortiu de pressa, però sense córrer, i tanqueu les portes i les finestres a mesura que les aneu deixant enrere.
  •  Si hi ha fum i no podeu sortir, confineu-vos, feu-vos veure per la finestra. Cobriu els orificis de ventilació i les escletxes per on pugui entrar el fum amb draps molls.
  • S'hauran de deixar els objectes personals i no s'haurà de tornar mai enrere a buscar companys, familiars o altres persones.

Itineraris d'evacuació per zones

Imprimeix

Carnet EOI

El carnet de l'escola et permetrà utilitzar el servei de biblioteca:

  • Préstec de llibres de lectura, gramàtiques, llibres de consulta, llibres d’exercicis, diccionaris, DVDs, revistes... en els dos idiomes que impartim (anglès i francès).

El carnet s'obté abonant l'import de 30 € d'aportació de l'alumne a l'hora de pagar la matrícula oficial.

Nou format de carnet

Nous alumnes

Tots els nous alumnes rebran el carnet de la biblioteca durant les dues primeres setmanes del curs (es lliuraran a classe)

Antics alumnes

Tots els antics alumnes hauran de portar el seu carnet d'estudiant a classe per segellar-lo i, per tant, validar-lo per al nou curs durant les dues primeres setmanes del curs (es segellaran a classe)